Mökki KuviaVarustelu Sijainti Varausehdot Hinnat Varauskalenteri

Grillikota

 

Pihapiirin Grillikodassa on perinteisen makkaranpaistoritilän lisäksi muun muassa muurinpohjapannu ja loimulauta.

Puuliiterin viereisestä varastosta löytyy parin kalaverkon lisäksi onkia ja joitain pihapelejä, mm Mölkky. Roska-astiat sijaitsevat myös omassa varastossaan. Liiterin nurkalla on sähköpistorasia esim. auton lämmittämistä varten.

 

Sauna

 

Rantaan laiturille pääsee valaistua reittiä. Vaikka lammen pohja on pehmeä, laiturin päästä portailta pääsee hyvin uimaan. Laiturin vieressä on soutuvene vapaasti käytettävissä. Paljun lämmössä voi rentoutua ja katsella samalla kaunista luontoa (käyttö sopimuksen mukaan).

Lammenvillan tupakeittiössä on levitettävä vuodesohva kahdelle, makuuhuoneessa parivuode sekä parvella 140 cm parivuode. Lisäksi perheen pienimmälle on häkkisänky. Parilla lisäpatjalla voi makuupaikkoja helposti jakaa myös toisin.

Mökin keittiössä on sähköhella ja uuni, jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin ja vedenkeitin, sähkövatkain. Ruokailuvälineitä löytyy kahdeksalle hengelle ja myös ruoanvalmistusastioita on monipuolisesti. Syöttötuoli on tarkoitettu perheen pienimmälle.

Viihteessä on avuksi televisio, radio, vhs ja dvd soitin. Vahvistimeen voi syöttää piuhalla vaikka musiikkia omistakin laitteista. Surffaamaan pääsee langattoman netin kanssa.

Mökin lämmityksestä ja kesällä tarvittaessa myös viilennyksestä kantaa päävastuun ilmalämpöpumppu. Tunnelmallista lisälämpöä saa varaavalla vuolukivitakalla. Pesutilojen lattialämmitys ja lisäksi sähköpatterit toisaalla pitävät huolen, ettei vilu pääse yllättämään.

Saunassa on kiuas, jota voi halutessaan lämmittää puilla tai sähköllä. Eri oven takana oleva WC antaa mahdollisuuden yksityiseen hetkeen. Hyvälaatuinen vesi tulee omasta kaivosta. Veden lämmityksestä huolehtii 200 l:n sähkövaraaja.

Vaatehuoltoa varten on pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä silitysrauta ja –lauta.

Pölynimuri ja muutkin siivousvälineet löytyvät eteisen kaapista.

Vaikka hyttysistä ei olekaan ollut haittaa, on niiden pään menoksi Mosquite Magnet käytettävissä.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja vieraita, mutta sisätiloissa tupakointi on kielletty.