Mökki KuviaVarustelu Sijainti Varausehdot Hinnat Varauskalenteri

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokraajalle ennakkomaksun tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Varaaminen
Asiakas ottaa yhteyttä varauslomakkeen kautta tai sähköpostiosoitteeseen raimo.leppakumpu@lammenvilla.fi
Tiedustelut myös puhelimella +358405020463 (Raimo) tai +358400517337 (Pia)

Vuokraviikko
Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16.00:sta lähtöpäivään klo 12.00. Vuokraviikko alkaa ja vaihtuu sunnuntaista, ellei muuten ole erikseen sovittu.

Maksu
Varaus on vahvistettu ja sitova kun vuokralle ottaja on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta) eräpäivään mennessä.

Loppusuoritus erääntyy maksettavaksi laskun eräpäivänä tai viimeistään neljä (4) viikkoa ennen varatun loman alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin, kuin neljä (4) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen vaan koko vuokrasumma on maksettava yhdellä kertaa eräpäivään mennessä.

Peruutukset
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Raimo Leppäkummulle sähköpostilla raimo.leppakumpu@lammenvilla.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut Raimo Leppäkummulle. Jos peruutus tapahtuu 28 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, palautetaan ennakkomaksu ja loppusuoritus. Palautuksesta vähennetään aina peruutusmaksu 50 €. Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 28 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista se ei oikeuta vuokranmaksun palautukseen. Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi on vuokralle ottaja oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua 50 €. Peruutuksen syystä on vuokralle antajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi.

Vuokranantajan oikeus perua varaus
Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin vuokralle ottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.

Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivänä katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

Avainten luovutus
Avainten luovutuksesta sovitaan varauksen yhteydessä.

Matkustajakortti
Saapuessaan vuokralainen sitoutuu täyttämään Majoitus- ja ravitsemistoiminnan lain 6§ edellyttämän matkustajakortin.

Oleskelu lomakohteessa
Vuokralle ottajan on tuotava mukanaan omat liinavaatteet. Vuoteissa on käytettävä lakanoita sekä tyynynpäällisiä, jotka voi omien liinavaatteiden sijasta myös lisämaksusta vuokrata. Wc- ja talouspaperit vuokralle ottajan on hankittava omalla kustannuksellaan. Vuokralle ottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä suorittaa loppusiivouksen, ellei ole toisin sovittu

Vuokrajakson aikana mökin omistaja huolehtii lumitöistä traktorilla lingottavien kulkuväylien osalta. Vuokralainen vastaa kuistien portaiden ja polkujen puhdistamisesta ja liikkuu niillä omalla vastuullaan.

Avotulen teko mökin alueella on kielletty.

Siivousmaksu
Vuokrahinta ei sisällä loppusiivousta. Mikäli vuokralainen haluaa ostaa loppusiivouksen, sen hinta on 120 €. Siivouksen tason tarkastaa vuokranantaja. Mikäli mökki jätetään siivoamatta, vaikka vuokralainen on ilmoittanut hoitavansa loppusiivouksen itse, veloitamme siivoustyöstä kaksinkertaisen hinnan.

Kotieläimet
Kotieläimet ovat sallittuja.  Vuokralle ottaja kerää lemmikkiensä jätökset myös pihan hiekka-alueelta roskiin.

Tupakointi
Huoneistoissa tupakointi on ehdottomasti kielletty. Mikäli huoneistossa on kiellosta huolimatta tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut minimissään 300 €.

Henkilömäärä
Huoneistossa ei saa asua useampia henkilöitä kuin huoneistoa vuokrattaessa on sovittu, ellei vuokrauksen yhteydessä ole nimenomaisesti toisin sovittu.

Huomautukset, valitukset ja riitojen ratkaisu
Kaikki mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava viipymättä suoraan Raimo Leppäkummulle. Ensisijassa sopimusriidat pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Mikäli asiaan ei tule korjausta, voi asiakas tehdä kirjallisen valituksen viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Mikäli valitus ei johda yhteiseen sopimukseen voi vuokralle ottaja saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Vuokralle ottaja on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli korvausvaatimuksesta ei päästä vuokralle ottajan kanssa yksimielisyyteen käsitellään asia tapauskohtaisesti paikallisessa käräjäoikeudessa.

Oikeudet muutoksiin
Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.